Aan de Orde 1 – 2014

Logo NOAB

Nieuws voor Ondernemende Ondernemers

De winter wil niet echt op gang komen, sommigen vragen zich al af of het nog wel winter zal worden. De knoppen aan de bomen beginnen al zichtbaar te worden, de bollen komen de grond al uit. De lente is in aantocht.

Voor ons als administratiekantoor gaat het werk weer toenemen. We naderen 1 april, de datum dat uw aangifte Inkomstenbelasting over 2013 ingeleverd moet worden. Standaard vragen wij voor alle door ons in te leveren aangiften uitstel aan. Dit betekent dat wij, onder voorwaarden, van de Belastingdienst automatisch voor iedere aangifte uitstel van inlevering krijgen tot 1 mei 2015.

Zoals u van ons gewend bent wil Van Ruiten Administraties u altijd op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen rondom de (fiscale) wet- en regelgeving. Zoals bekend doen wij dit o.a. middels onze brochure “Aan de Orde 1 – 2014” waarvan u bijgaand weer het nieuwste exemplaar aantreft.

Onder “Nieuws” en “Tips” vindt u regelmatig nieuwtjes en tips welke wij van belang achten voor het goede reilen en zeilen van uw onderneming. Neem dan ook onze website op onder uw favorieten, u blijft dan automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op fiscaal gebied.

Rest ons u veel leesplezier met de nieuwe brochure van “Aan de Orde 1 – 2014” toe te wensen.