Aan de Orde 1 – 2015

Logo NOAB

 

 

    Nieuws voor

    Ondernemende Ondernemers

 

 

Brochure: ‘Aan de Orde 1 – 2015

Op 1 januari 2015 zijn we weer gestart met een nieuw jaar. Een jaar vol met nieuwe mogelijkheden en kansen om de omzet te vergroten, de marges te verbeteren, kosten te besparen en privé meer tijd te besteden aan gezin en familie.

Voor ons kantoor neemt het werk weer toe. We naderen 1 april, de datum dat de aangifte Inkomstenbelasting over 2014 ingeleverd moet worden. Ook dit jaar vragen wij standaard voor alle door ons in te leveren aangiften uitstel aan. Dit betekent dat wij, onder voorwaarden, van de Belastingdienst automatisch voor iedere aangifte uitstel van inlevering krijgen tot 1 mei 2016.

Zoals u van ons gewend bent wordt u door Van Ruiten Administraties altijd op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen rondom de (fiscale) wet- en regelgeving. Zoals bekend doen wij dit o.a. via onze brochure ‘Aan de Orde 1 – 2015‘ waarvan u bijgaand weer het nieuwste exemplaar aantreft.

Op deze website vindt u onder “Nieuws” en “Tips” regelmatig nieuwtjes en tips welke wij van belang achten voor het goede reilen en zeilen van uw onderneming. Neem deze website op in uw favorieten, u blijft dan automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op fiscaal gebied.

Rest ons u veel leesplezier met deze nieuwe brochure van ‘Aan de Orde 1 – 2015‘ toe te wensen.

Lees voor nieuwtjes en/of praktische tips ook de vorige uitgaven van ‘Aan de Orde’. Deze zijn te vinden onder  de button ‘NOAB‘.