Aan de Orde 2 – 2014

Logo NOAB

Nieuws voor

ondernemende ondernemers

 

Bij ons op kantoor hebben wij de eerste drukte van 1 april weer achter de rug. Al jaren is 1 april de datum waarop door u, als belastingplichtige, de aangifte Inkomstenbelasting ingeleverd moet worden. Uiteraard kunnen wij deze aangifte niet voor iedereen vóór 1 april inleveren. Standaard maken wij, voor al onze relaties, onder voorwaarden, gebruik van de uitstelregeling voor belastingconsulenten. Voor u betekent dit dat uw aangifte uiterlijk op 1 mei 2015 bij de Belastingdienst moet zijn. U begrijpt dat wij door de uitstelregeling een goede spreiding van onze werkzaamheden bereiken.

Zoals u van ons gewend bent wil Van Ruiten Administraties u altijd op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen rondom de (fiscale) wet- en regelgeving. Zoals bekend doen wij dit o.a. middels onze brochure  “Aan de Orde 2 – 2014” waarvan u bijgaand weer het nieuwste exemplaar aantreft.

In deze “Aan de Orde 2 – 2014” o.a. de bekendmaking van de aandachtspunten van de Belastingdienst voor de aangifte Inkomstenbelasting 2013, nieuws over de procedure van particulieren over de “discriminatie”bij de Schenk- en Erfbelasting en de opgave van het bankgeheim in Luxemburg per 1 januari 2015.

Rest ons u veel leesplezier met deze nieuwe brochure van “Aan de Orde 2 – 2014” toe te wensen.