Aan de Orde 3 – 2015

Logo NOAB

Nieuws voor
Ondernemende Ondernemers

 

 

 

Brochure: ‘Aan de Orde 3 – 2015

Op het moment dat de temperatuur in Noord-Holland naar grote hoogte stijgt en onze mede Europeanen uit Griekenland nadenken over het antwoord op de vraag of zij wel of niet lid van Europa willen blijven, maakt ieder van ons zich op voor een welverdiende vakantie.

Voordat we weer vertrekken naar mooie bestemmingen, brengt Van Ruiten Administraties u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de (fiscale) wet- en regelgeving. Zoals bekend doen wij dit o.a. middels onze brochure ‘Aan de Orde 3 – 2015’ waarvan u bijgaand weer het nieuwste exemplaar aantreft.

In deze ‘Aan de Orde 3 – 2015’ o.a. het nieuwe ontslagrecht per 1 juli 2015. Hoewel de zelfstandigenaftrek onder vuur ligt, lijkt het erop dat deze in stand blijft. De Europese Verklaring van Erfrecht wordt op 17 augustus a.s. van kracht en de initiatiefnemers van ‘De Nieuwe Ondernemersbank’ verwachten dat op 1 september a.s. het MKB makkelijker toegang krijgt tot kapitaal en krediet. Volgens het wetsvoorstel ‘kwaliteitsborging voor het bouwen’ blijft de aannemer na de oplevering o.a. langer wettelijk aansprakelijk voor zichtbare en verborgen gebreken. Zoals u ziet weer genoeg interessante onderwerpen in deze ‘Aan de Orde 3 – 2015’.

Op onze website www.vanruitenadministraties.nl vindt u onder ‘Nieuws’ en ‘Tips’ regelmatig nieuwtjes en tips welke wij van belang achten voor het goede reilen en zeilen van uw onderneming. Neem dan ook www.vanruitenadministraties.nl op in uw favorieten, u blijft dan automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op fiscaal en economisch gebied.

Rest ons u, naast een PRETTIGE VAKANTIE, ook veel leesplezier met deze nieuwe brochure van
Aan de Orde 3 – 2015’ toe te wensen.

Lees voor nieuwtjes en/of praktische tips ook de vorige uitgaven van ‘Aan de Orde’. Deze zijn te vinden onder  de button ‘NOAB‘.