Aan de Orde 4 – 2015

Logo NOAB

Nieuws voor

Ondernemende Ondernemers

 

 

 

Brochure: ‘Aan de Orde 4 – 2015′

Voor u ligt alweer de 4e editie van ‘Aan de Orde 4 – 2015’ in 2015. De brochure waarmee wij u als cliënt / relatie van Van Ruiten Administraties op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de (fiscale) wet- en regelgeving.

In deze ‘Aan de Orde 4 – 2015’ worden o.a. de plannen van ons kabinet voor het nieuwe jaar toegelicht. Let vooral op de nieuwe regeling omtrent de verzekeringsplicht van de DGA. Bent u volgend jaar nog wel verzekerd voor de werknemersverzekeringen? Of wat dacht u van de nieuwe tarieven voor de vermogensrendementsheffing (box 3). Ook krijgt de vader bij de geboorte van zijn kind recht op onbetaald kraamverlof of heeft hij recht op het zwangerschapsverlof van de moeder als deze bij de geboorte van het kind overlijdt. Bent u van plan om volgend jaar een nieuwe auto van de zaak aan te schaffen? Lees dan het artikel over de autobrief II m.b.t. de aanpassingen van de bijtelling privé-gebruik auto met ingang van 1 januari 2017. Wellicht is dan in uw geval de aanschaf van deze auto in dit jaar te overwegen. Kortom: ook dit keer heeft u genoeg redenen om deze ‘Aan de Orde 4 – 2015’ door te nemen.

Op onze website www.vanruitenadministraties.nl zult u onder ‘Nieuws’ en ‘Tips’ regelmatig nieuwtjes en tips vinden welke wij van belang achten voor het goede reilen en zeilen van uw onderneming. Wij kunnen het dan ook niet genoeg zeggen “neem www.vanruitenadministraties.nl op in uw favorieten”, u blijft dan automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op fiscaal en economisch gebied.

Rest ons u veel leesplezier met deze nieuwe brochure van ‘Aan de Orde 4 – 2015’ toe te wensen.

Lees voor nieuwtjes en/of praktische tips ook de vorige uitgaven van ‘Aan de Orde’. Deze zijn te vinden onder  de button ‘NOAB‘.