Aan de Orde 5 – 2013

Logo NOAB

 

Nieuws voor Ondernemende Ondernemers

Het einde van 2013 nadert alweer met rasse schreden. De dagen worden korter en de winter heeft zijn intrede gedaan. Op oudejaarsdag denken we terug aan de vele kansen die we zakelijk maar ook privé het afgelopen jaar hebben benut om onze doelen te verwezenlijken. Verwachtingsvol kijken we uit naar 2014 met de overtuiging dat het economisch herstel verder zal toenemen en er nog meer mogelijkheden zullen komen om onze idealen te bereiken.

Bij de afsluiting van het jaar 2013 en voor de start van het jaar 2014 wil Van Ruiten Administraties u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen rondom de (fiscale) wet- en regelgeving. Zoals bekend doen wij dit o.a. middels onze brochure “Aan de Orde” waarvan u bijgaand weer het laatste exemplaar van “Aan de Orde 5 – 2013” aantreft.

Voor vragen kunt u ook gebruik maken van het contact formulier welke beschikbaar is op onze website. Uiteraard kunt u ook uw collega ondernemer opmerkzaam maken op het bestaan van deze website. Ook kunt u zich  aanmelden voor onze “digitale nieuwsbrief”.

Wij wensen u veel leesplezier met de brochure “Aan de Orde 5 – 2013″ die ditmaal de “Eindejaarstips 2013” bevat en alvast een blik vooruit werpt op 2014.