Aan de Orde 5 – 2014

Aan de Orde 5 – 2014

Nieuws voor

Ondernemende

Ondernemers

 

 

 

 

Eindejaarstips inAan de Orde 5 – 2014

Aan het einde van dit jaar staan wij stil bij de belangrijkste gebeurtenissen en genomen beslissingen in werk en onderneming, maar ook staan wij stil bij datgene wat ons in 2014 persoonlijk heeft geraakt in gezin of familie. Wellicht komt u dan tot de conclusie dat er nog wat zaken zijn die nog voor het einde van het jaar afgewikkeld moeten worden.

 

Zoals u van ons gewend bent houden wij u regelmatig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom
de (fiscale) wet- en regelgeving. Van Ruiten Administraties biedt u hierbij een extra dikke brochure van
Aan de Orde 5 – 2014’ aan. In deze ‘Aan de Orde 5 – 2014’ geven wij u onze ‘Eindejaarstips’ voor het jaar 2014, als een soort van checklist voor de ‘fiscale’ zaken die voor u aan het einde van 2014 nog van belang kunnen zijn.

 

Deze ‘Aan de Orde 5 – 2014’ herinnert u aan het eenmalige lage tarief voor de dividenduitkering en de ‘extra’ belasting als gevolg van de niet volledig in de tabellen doorgevoerde nieuwe tarieven van de Inkomstenbelasting. Ook de verdere beperking van uw pensioenopbouw, het belastingvrij verstrekken van een PC, smartphone of fiets in 2014 – 2015 wordt toegelicht. Dit jaar kunt u nog gebruik maken van de eenmalig verhoogde schenkings-vrijstelling. Ook raden wij u aan te controleren of u in 2014

Logo NOAB

nog aan de eisen van het urencriterium voor de zelfstandigenaftrek voldoet. Ook in deze laatste ‘Aan de Orde 5 – 2014’ van 2014 dus genoeg interessante onderwerpen.

 

Op onze website brengen wij onder ‘Nieuws’ en ‘Tips’ regelmatig nieuwtjes en tips die wij van belang achten voor het goede reilen en zeilen van uw onderneming. Wij kunnen het dan ook niet genoeg zeggen “neem onze website op in uw favorieten” en u blijft automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op fiscaal en economisch gebied.

 

Rest ons u veel leesplezier met de “Eindejaarstips 2014” van ‘Aan de Orde 5 – 2014’ toe te wensen.

 

Lees voor nieuwtjes en/of praktische tips ook de vorige uitgaven van ‘Aan de Orde’. Deze zijn te vinden onder  de button ‘NOAB‘.