Over ons

Kantoor3Het kantoor

Meer dan 40 jaar heeft Wim van Ruiten van
Van Ruiten Administraties in Den Helder en omgeving ervaring in de fiscale- en administratieve dienstverlening.

 

Wim4

 

Van Ruiten Administraties biedt dan ook een breed spectrum van administratieve diensten aan. Onze cliënten voelen zich op hun plaats bij Van Ruiten Administraties door de persoonlijke aandacht, de directe bereikbaarheid en de gerichte ondersteuning bij al hun vragen. Voor alle voorkomende werkzaamheden kan iedere ondernemer of particulier bij ons terecht. Het kantoor is gevestigd in Julianadorp op het adres Vogelzand 3315.

 

Logo MKB NederlandMidden- en kleinbedrijf

Van Ruiten Administraties richt zich vooral op het midden- en kleinbedrijf, een markt met een grote diversiteit. Het kantoor is dan ook van alle markten thuis. Zo worden er complete administraties verzorgd en ondernemingen begeleid die zelf de administratie voeren. Het opstellen van de jaarrekeningen, het maken van begrotingen en het doen van alle mogelijke fiscale aangiften zijn voor ons dagelijkse activiteiten. Het geven van adviezen betreffende fiscale vraagstukken of met betrekking tot investeringen, dit samen met de financiële aspecten, behoren eveneens tot het dienstenpakket van ons kantoor.

 

Persoonlijke aandacht

Van Ruiten Administraties hecht veel waarde aan de persoonlijke aandacht voor haar klanten. Volgens Wim van Ruiten voelen klanten bij grotere kantoren zich vaak een nummer. Wij vinden het erg belangrijk dat al onze klanten persoonlijke aandacht krijgen. Omdat de lijnen kort zijn, is één telefoontje vaak voldoende. Doordat wij de achtergrond van een cliënt kennen, kunnen wij adequaat op alle vragen reageren en de mensen gelijk te woord staan. Mochten we niet het antwoord paraat hebben, dan zoeken we de kwestie haarfijn uit en bellen zo snel mogelijk terug.

 

Aangesloten bij NOAB

Van RuitLogo NOABen Administraties is lid van NOAB, de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. De aansluiting van ons kantoor bij NOAB betekent voor ons dat wij voortdurend opleidingen, cursussen en seminars dienen te volgen om van de laatste ontwikkelingen op fiscaal en bedrijfseconomisch gebied op de hoogte te blijven. Voor de cliënt betekent dit een waarborg voor de kennis en kwaliteit van het kantoor. Voor Van Ruiten Administraties houdt het lidmaatschap een erkenning van haar deskundigheid in. Tevens betekent ons lidmaatschap, dat wij, indien noodzakelijk, een beroep kunnen doen op een keur van specialisten, zoals o.a. advocaten, fiscaal-juristen, register-accountants en accountant-administratieconsulenten. Dit om onze cliënten optimaal van dienst te kunnen zijn.

 

Prijs- kwaliteitverhouding

Door de lage overheadkosten van ons kantoor kunnen wij een hoge kwaliteit in dienstverlening garanderen tegen redelijke prijzen. Bij ons administratiekantoor in Julianadorp staan prijs en kwaliteit nog in de juiste verhouding.