Startende ondernemers

Sprinters

 

 

Het begint met een idee. U hebt een visie en u ziet mogelijkheden. U neemt de stap en richt uw eigen bedrijf op. Gefeliciteerd!

Doolhof

 

Maar na het bezoek aan de Kamer van Koophandel komt er nogal wat op uw pad. U krijgt te maken met regelgeving, ondernemingsplannen, financiering, een BTW-nummer, loonbelasting en meer. En daar is het u niet om te doen: u wilt uw zaken op orde hebben zonder rompslomp, zodat u zich bezig kunt houden met uw vak.

 

 

Startende ondernemer met stapel papierSchakel daarom Van Ruiten Administraties in. Vanaf de start staan zij voor u klaar. Zij zijn zelf ondernemer en hebben dezelfde weg bewandeld. Ze kennen de weg in de financiële wereld en ondersteunen u met raad en daad. Van Ruiten Administraties is een NOAB-adviseur die u helpt met de financiële administratie, uw fiscale zaken (aangiften en advies), managementrapportages, advisering over ondernemingsvormen, subsidies, financieringen, overeenkomsten (arbeid en huur), aankoop en verkoop van bedrijven. En: speciaal voor startende ondernemers biedt Van Ruiten Administraties u ondersteuning bij het opstellen van uw ondernemersplan.

De mensen van Van Ruiten Administraties zijn generalisten, maar kunnen door hun NOAB lidmaatschap bij complexe ondernemersvraagstukken gebruik maken van een netwerk van specialisten die hun sporen op hun vakgebied meer dan verdiend hebben.

 

Aanbieding

Voor een startende ondernemer in Den Helder gelden speciale tarieven die wij in een persoonlijk gesprek graag met u doornemen. Uiteraard is het eerste kennismakingsgesprek altijd vrijblijvend en gratis. Tijdens dit eerste gesprek krijgt u van ons het Starters Lexicon. Dit is een handige uiteenzetting waarin u in 6 rubrieken een uiteenzetting krijgt waarop u als starter moet letten.

 

Ons uitgangspunt daarbij is altijd dat wij u graag de komende …tig jaren in ons cliëntenbestand opgenomen zien.

Kortom: Als NOAB-kantoor houdt Van Ruiten Administraties je bedrijf in topconditie!