Woeste mannen met baarden uit Den Helder

Woeste mannen met baarden uit Den Helder

Overleven met woeste mannen met baarden uit Den Helder.

Maandag 5 januari a.s. op NPO3 om 22.00 uur gaat tv-presentatrice Lauren Vester met de Nieuwediepers Erwin Smit en Aswin Burggraaff en hun vrienden en zakenpartners op pad in Loch Kinord in Schotland.

 

 

 

JT_Schotland-_MG_3782

Erwin Smit is eigenaar van Vonmesdag-Vuurtoren en OPSETIMS Exclusive Kidsfurniture te Huisduinen. Vonmesdag-Vuurtoren is dealer van Harkila en Seeland jachtkleding. OPSETIMS Exclusive Kidsfurniture is een groot- en kleinhandel in exclusieve kindermeubelen, waarbij de meubelen meestal in de eigen ontwerp-studio worden ontwikkeld en vervaardigd. Erwin Smit heeft o.a. het hele team in zijn jachtkleding gestoken. Voor meer info verwijzen wij naar www.vonmesdag-vuurtoren.com en www.opsetims.com.

 

JT_Schotland-_MG_3846

Aswin Burggraaf is, samen met zijn partner Thijmen Gelens, eigenaar van de wildernisschool Living by Nature. Thijmen en Aswin geven met hun bedrijf het hele jaar door cursussen op het gebied van bushcraft en neolitic skills.  Zij laten zien hoe je met een minimale uitrusting zoveel mogelijk uit je zelf kunt halen, met de natuur als helpende hand. Voor meer info www.livingbynature.nl.

 

 

 

JT_Schotland-_MG_3837

Deze woeste mannen met baarden uit Den Helder gaan, als natuurliefhebbers, met Lauren Verster op stap om haar het (over)leven in de natuur te laten ervaren. Ze ondergaan de ontberingen van het zware en uitdagende bestaan van bushcrafters. Lauren Verster beleeft dit, als meisje van de stad, op haar manier. Ze presenteert dit op haar eigen wijze aan televisie kijkend Nederland op maandag 5 januari a.s. om  22.00 uur bij NPO3.

 

 

Wij van Van Ruiten Administraties uit Den Helder / Julianadorp zijn trots op zulke ‘Woeste mannen met baarden’.

 

JT_Schotland-_MG_3852